Wie zijn wij

Wij ontwikkelen software. Posonas is een relatief jong bedrijf, en mede daarom zijn wij nog altijd bezig onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Elke keer dat wij software ontwikkelen, doen we weer nieuwe ervaringen op. Aan de hand hiervan maken we de software steeds klantgerichter en praktischer voor onze klanten en partners. Door in te spelen op de innoverende markt, is ons product tijdloos: voor nu, maar ook voor de toekomst. Ook zijn wij continu bezig met het versimpelen, versnellen en automatiseren van afreken- en toegangsprocessen. Dit doen we zodat u alle afreken- en toegangsprocessen nauwlettend in de gaten kunt houden. Maar geen zorgen: natuurlijk zitten wij altijd klaar om eventueel bij te sturen.

Heading photo

Maatwerk

Geen standaardpakketten, maar software die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo sluit het perfect aan bij uw bedrijfsprocessen. Hierbij staan bij Posonas een aantal punten hoog in het vaandel: transparantie, eerlijkheid en kwaliteit. En onze software? Die is makkelijk in gebruik, modern, innovatief en snel. Zo heb je bijvoorbeeld al binnen 10 minuten een nieuwe kassa geopend op een nieuw apparaat.

Heading photo

Transparante prijzen

Bij Posonas houden we van transparantie. Daarom hanteren wij een vaste prijs per licentie, zonder bijkomende of verbogen kosten. U betaalt €35,- per licentie. En heeft u zeven licenties maar gebruikt u er deze maand slechts drie? Dan betaalt u deze maand ook maar voor drie licenties.

Heading photo

BI-tool

Wij hebben een BI-tool waar alle gegevens gevisualiseerd kunnen worden.

Heading photo

Ons team

Het team van Posonas bestaat uit gedreven specialisten. Wij zijn nuchter, betrokken en we bieden kwaliteit. Daarnaast zijn wij er stuk voor stuk op gebrand om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Iedere dag ontwikkelen en verbeteren we met veel plezier onze systemen.

Heading photo

Voor wie

Wat Posonas bijzonder maakt, is dat we onze software ontwikkelen in samenwerking met onze klanten en partners. Wij bekijken de materie vanuit het oogpunt van de klant. Want wat wij belangrijk vinden, is dat gebruiksgemak voorop staat.

Heading photo

Branches

Onze software is geschikt voor veel verschillende branches, zoals Musea, Retail, Zwembaden, Golf, Evenementen, Wellness en Leisure. Daarnaast draait ons systeem op desktop, tablet en smartphone en is het beschikbaar voor OSX, Windows, Linux, iOS en Android. Dus geen omschakeling of extra kosten maar werken met de software die u gewend bent.

Heading photo

Werkwijze

Wij proberen constant een werksfeer te creëren waarin efficiëntie en besparing een grote rol spelen. Op die manier proberen we onze klanten steeds verder te helpen. Dat zorgt ervoor dat wij met beide benen op de grond blijven staan. Onze aanpak is eerlijk, flexibel en transparant. Waar wij naar streven? Dat ons werk leuk is voor onszelf, voor onze partners en voor de klant!