Branches

Illustration

Horeca

Als geen andere branche is de horeca constant in beweging. Communicatie is van groot belang tussen een professionele keuken en de bediening. Alles moet snel en eenvoudig werken om zo meer omzet te kunnen genereren. Posonas heeft daar de ideale oplossing voor.

Illustration

Musea

Deze branche is continu in beweging met veel wisselende tentoonstellingen en grote groepen klanten. De klanten reserveren online of kopen een ticket aan de deur. Dan is het natuurlijk van groot belang dat alles goed werkt en inzichtelijk is. Posonas heeft daar de ideale oplossing voor.

Illustration

Zwembaden

Ook deze branche is altijd veranderend, met de tijd mee gaan en zoeken naar vernieuwing is dan van groot belang. Dan is een goed werkende software die alles registreert van groot belang. Posonas heeft daar de ideale oplossing voor.

Illustration

Slagerij

Een slagerij kan vele gezichten hebben, Boergondisch, ambachtelijk of wel biologisch.
En u streeft allemaal naar kwaliteit en klant tevredenheid. Een goede koppeling met de weegschaal is dan ook van belang evenals makkelijk te veranderen plu nummers bijvoorbeeld.
Dan zijn wij de ideale partner voor u.

Illustration

Welness

Toe aan een dag puur genieten en totale ontspanning? Dat is waar het in uw bedrijf om draait! Geen zorgen hoeven maken om reserveringen, belattingen en lockers, dan bent u bij Posonas aan het
juiste adres.

Illustration

Schaatsbanen

Uw schaatsbaan is uw trots en uw gasten stellen hoge eisen op de kwaliteit van uw schaatsbaan. Met Posonas nemen wij al een grote zorg uit handen, namelijk het centraliseren van uw verkoop in uw shop. Maar ook de ticketing en de verwerking van uw abonnementhouders.

Illustration

Leisure

Vooral nu iedereen een steeds drukker schema heeft is vrije tijd van groot belang! Grote groepen bezoeken uw bedrijf en het is aan u dit in goede banen te lijden zodat iedereen een mooie belevenis heeft. Met ondersteuning van Posonas kan een kind nog de kas doen.

Illustration

Carwash

Elke ondernemer blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve idee├źn en te luisteren naar de klanten. Binnenreinigen, doe het zelf wasboxen en gratis stofzuigen zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto! En dan is een goed werkende werkplek van groot belang.